کتاب راهنمای نگهداری میوه و سبزیجات

دانلود کتاب کشاورزی ارگانیک
دانلود کتاب کشاورزی ارگانیک
فروردین ۳۱, ۱۳۹۶
ایمنی در کشاورزی
ایمنی در کشاورزی
فروردین ۳۱, ۱۳۹۶
کتاب راهنمای نگهداری میوه و سبزیجات

کتاب راهنمای نگهداری میوه و سبزیجات

میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
نگهداری آنها نیز موضوع مهمی است که کمتر مورد توجه قرار می گیرد زیرا باید برای هریک از این اقلام یک روش شستشو و قراردادن در یخچال را انتخاب کرد که درصورت به کاربردن کمی تغییر، می توان تازه ماندن آنها را طولانی تر کرد.

 

 

Button
مطالب مرتبط :   دانلود کتاب پستانداران دریایی جهان؛ راهنمای جامع شناسایی آن‌ها
فوزیه نظافت
فوزیه نظافت
فوزیه نظافت کارشناس ارش عمران محیط زیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + هشت =