کتاب راهنمای نگهداری میوه و سبزیجات

دانلود کتاب کشاورزی ارگانیک
دانلود کتاب کشاورزی ارگانیک
فروردین ۳۱, ۱۳۹۶
ایمنی در کشاورزی
ایمنی در کشاورزی
فروردین ۳۱, ۱۳۹۶
کتاب راهنمای نگهداری میوه و سبزیجات

کتاب راهنمای نگهداری میوه و سبزیجات

میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
نگهداری آنها نیز موضوع مهمی است که کمتر مورد توجه قرار می گیرد زیرا باید برای هریک از این اقلام یک روش شستشو و قراردادن در یخچال را انتخاب کرد که درصورت به کاربردن کمی تغییر، می توان تازه ماندن آنها را طولانی تر کرد.

 

 

Button
مطالب مرتبط :   نگهداری از حیوانات اهلی
فوزیه نظافت
فوزیه نظافت
فوزیه نظافت کارشناس ارش عمران محیط زیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 11 =