نابسامی های فیزیولوزیکی پس از برداشت سیب

پرورش ملکه زنبور عسل
پرورش ملکه زنبور عسل
اردیبهشت ۵, ۱۳۹۹
گرمای زمین در سال ۲۱۰۰
گرمای زمین در سال ۲۱۰۰
اردیبهشت ۵, ۱۳۹۹
نابسامی های فیزیولوزیکی پس از برداشت سیب

سیب (Mallus domestica Borkh. ) با تولید جهانی سالانه هفتاد میلیون تن، مهمترین میوه مناطق معتدله محسوب می شود. ایران با داشتن ارقام بومی سیب و تولید ۷/۲ میلیون تن از مراکز مهم تولید سیب در خاورمیانه به شمار می آید، که از این مقدار حدود ۲۰ درصد در عملیات پس از برداشت از بین می رود.

 

 

DOWNLOAD

مطالب مرتبط :   جزوه جانورشناسی
فوزیه نظافت
فوزیه نظافت
فوزیه نظافت کارشناس ارش عمران محیط زیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 11 =