روغن خام خرما از قشر میانی میوه های کوچک خرما و روغن هسته خرما از هسته اصلی استخراج می شود(شکل۱ موجود در فایل pdf). میزان روغن موجود در قشر میانی و هسته اصلی به ترتیب۲۰ % و ۴۰ % می باشد. روغن خرما، روغنی نیمه جامد و سرشار از ویتامین ها و اسیدهای چرب گوناگون است. عمده ترین اسید های موجود در روغن خرما اولئیک، پالمیتیک و لینولئیک می باشد. در فرایند تولید روغن خرما میزان قابل توجهی آب مصرف گردیده که منجر به تولید حجم زیادی فاضلاب می شود. صنایع تولید کننده و تصفیه کننده روغن خرما دو منبع عمده تولید فاضلاب روغن خرمامی باشد که در این میان فاضلاب ناشی از صنایع تولید روغن خرما از نظر بار آلودگی و میزان فاضلاب سهم بیشتری را دارا هستند. بطور تخمینی، سالانه ۳۰ میلیون تن فاضلاب از بیش از ۳۰۰ صنعت تولید روغن خرما در مالزی ایجاد می شود.در ادامه دانلود…..